FAQ


FAQ – ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Не, Защитен лосион Gloves In A Bottle се свързва с външния слой на кожните клетки и става част от самия външен слой на кожата. След като се абсорбира, той пада естествено, тъй като мъртвите кожни клетки се отделят чрез ексфолиране. Мъртвите кожни клетки постоянно ексфолират на микроскопично ниво; Gloves In A Bottle не пречи на този естествен процес.

Не, Защитния лосион е свързан с външния слой на кожата, така че да пада естествено с процеса на ексфолиране. Всъщност, Защитния лосион е направен, за да предпазва от изсушаващите ефекти от многократно измиване на ръцете или силно излагане на вода и почистващи препарати. Лекари, зъболекари, медицински сестри и други хора, които трябва много да мият ръцете си, са защитени.

Защитния лосион до 4 часа или повече. След около 4 часа достатъчно кожни клетки са отстранени, което причинява  разрушаване на бариерата; за непрекъсната защита просто отново се прилага. Измийте и подсушете ръцете си преди повторно нанасяне.

Външният слой на кожата, ако функционира правилно, действа като еднопосочна бариера, предотвратявайки навлизането на дразнители, но все пак му позволява да диша. Дразнещи вещества, сурови сапуни, антибактериални средства и др., отстраняват естествените мазнини и влагата от кожата. В резултат кожата става много по-податлива на още повече дразнители, проникващи в нея и по този начин отделяйки още повече влага и масла. Gloves In A Bottle  подпомага външния слой на кожата, за да изпълнява предвидената функция. Това възстановява естествения  баланс, превръща външния слой на кожата в това, което би могло да се опише като невидим чифт ръкавици. Gloves In A Bottle подпомага увредената кожа за предотвратяване на проникването на дехидратиращи препарати и дразнители, помага за намаляване на загубата на влага, но не пречи на кожата да диша. Всъщност тя го подобрява, защото помага да се предпазят порите на кожата от замърсители.

Ако етикетът на производителя на даден продукт гласи, че се изисква използване на ръкавици, тогава трябва да следвате правилно процедурите за защита на безопасността.

Не, Gloves In A Bottle е създаден, за да помогне за предпазване на кожата от дразнители. Антибактериалните средства могат да бъдат дразнещи за някои хора с чувствителна кожа. Здравните специалисти са длъжни да почистват с антибактериални сапуни, така че Gloves In A Bottle помагат да се предпазят от дразнещите или изсушаващи ефекти на тези сапуни.

Да, първо нанесете Защитния лосион Gloves In A Bottle и оставете да изсъхнe, това ще Ви помогне да защитите ръцете си от химически обработени или влакнести ръкавици и произтичащото от тях дразнене.

Да, но избягвайте контакт с очите, както бихте направили с всеки друг лосион или козметика.

Да, Защитен Лосион Gloves In A Bottle е нетоксичен и напълно безопасен, ако бъде погълнат в микроскопично малки количества, които могат да излязат от ръцете, преди да е изсъхнал и абсорбирал във външния слой на кожата.

Gloves In A Bottle в оригинална формула в бутилка (със синя и бяла капачка) не съдържа слънцезащитен фактор. Въпреки това, поради търсенето на клиентите ни, сега имаме и версия със слънцезащитен фактор. Опитайте нашият нов Gloves In A Bottle със SPF15, коjто попива бързо, практически неоткриваем след нанасяне и наистина чудесен за лицето.

Защитен лосион Gloves In A Bottle не съдържа известни дразнещи вещества, включително аромати, тъй като неговата цел е да предпазва от дразнене. Gloves In A Bottle е формулиран като напълно хипоалергенен и нетоксичен Защитен лосион.

Защитен Лосион Gloves In A Bottle е чудесен за всяка кожа. Имали сме редица плувци, които страдат от хлор, казват ни, че го прилагат навсякъде (от главата до петите), преди да влязат в хлорирани басейни и че той работи чудесно при тях.

За да работи правилно Защитния Лосион, той трябва да се прилага върху чиста и суха кожа. След като изсъхне, след по-малко от минута при правилно нанасяне, можете да приложите някой от тези други продукти.

Gloves In A Bottle е защитен лосион http://www.skincarenet.org/shielding-lotion.html, което означава, че се свързва с клетките на кожата на най-външния слой на кожата, превръщайки външния слой на кожата в какво може да се опише като невидим щит.

Тъй като той става част от най-външния слой на кожата, не се отмива повече, отколкото външният слой на кожата може да се отмие, а се отвежда естествено като клетките на кожата на най-външния слой на кожата бъдат ексфолирани или „отслабвайки“ ефекта му в рамките на 24 часа.

Да, Защитен Лосион Gloves In A Bottle е подходяш за бременни, както и за деца над 3 годишна възраст.

КОНТАКТ