ЗАЩО GLOVES IN A BOTTLE?

Защо Gloves in a bottle е различен от стандартните лосиони и кремове?

Gloves In A Bottle е защитен лосион. Защитният лосион се свързва с най-външната част на кожата, предодвратявайки загубата на естествената влага и липиди на кожата. Загубата на естествената влага и липиди на кожата е главната (водещата) причина за суха и раздразнителна. Това е главната причина поради която толкова много дерматолози в момента препоръчват Gloves In A Bottle като ефективно лечение при суха кожа.

За разлика от съвременните кремове, които се опитват да заменят естествените овлажнителни свойства на кожата с изкуствени, доста често мазни овлажнители, Gloves In A Bottle се прикрепва с мъртвите клетки на кожата за да създаде това което единствено може да се нарече невидими ръкавици. Този нов външен слой помага при предодвратяването на загубата на естествените липиди и овлажнители, помага за еластичността и подобрява цялостния епидермис за да защити вътрешния слой на кожа. Естественият овлажнителен ефект на Gloves In A Bottle ще остави (направи) кожата ви мека и еластична.

Докато съвременните кремове и лосиони oбвиват кожата ви с гумени или восъчни вещества, които имат тенденцията да запушват порите и възможността на кожата да се задуши и да се поти, Gloves In A Bottle функционира толкова добре, че кожата диша и се поти естествено. Лосионът буквално става част от външния слой от кожата.

Външният слой на кожата

Външният, защитен слой на кожата се състой от мъртви клетки. Тези клетки трябва да са овлажнени, за да може да изпълнява функцията, която защитава по-дълбокия слой на кожата. За да предотврати загубата на влага от външния слой на кожата, лосионът създава естествена влага на външната част на кожата. Също така Gloves In A Bottle помага при предпазването от раздразнители при по-дълбокия и деликатен слой на кожата. При съвременният начин на живот (честото миене със сапун и излагане на увеличаващ се брой химикали), лоши климатични условия и други раздразнители може да премахнат тези естествени липиди.

Какво представлява Защитният Лосион?

Gloves In A Bottle е защитен лосион, който се свързва с външния (горния) слой на кожните клетки, подкрепва и подсилва възможността на кожата да запази естествените си липиди и влага.Лосионът подпомага на кожата да се предпазва от раздразнители, агресиви сапуни, често използвани препарати в домакинството и козметични продукти, които унищожават (извличат) влагата на кожата и така я дехидратират.

Конвенционалните лосиони изкуствено хидратират, като временно прикриват симптомите на сухата кожа.

Случвало ли ви се е да започнете да използвате хидратиращи кремове, защото сте имали проблем със суха кожа и след като спрете да го използвате, да откриете, че състоянието на кожата се е влошило повече?

Единствено естествените липиди и влага, освен горният слой от клетки, могат да подобрят и възстановят състоянието на сухата, напукана и раздразнена кожа!

Защитните лосиони са по-естествена грижа за кожата, защото те възстановяват защитните качества на горния слой на кожата, като позволява та да се възстанови сама, използвайки своите собствени липиди и влага.

Какво се случва когато сте лишени от естествените ви липиди

Когато сте лишени от естествените ви липиди, влагата напуска кожата ви по-бързо и оставя външния слой кожа сух и раздразнен, което причинява сърбежи.

Това оставя по-дълбокия ви слой кожа изложен и незащитен, дори и от ежедневните неща като козметични продукти, прахове за пране, анти-баткериални сапуни, градински химикали, пръст, мазнина, пудра за ръце и т.н. Резултатът е кожа, която е суха, раздразнителна или кожа, която е склонна да се напука или увреди.

Съвременните лосиони и кремове също се опитват да заместят естествените липиди с изкуствени. Те само маскират симптомите като предлагат временно облекчаване, което не помага за лекуването на кожата.

Редовното използване на тези кремове и лосиони, може да изпрати грешно послание на кожата (че в кожата има достатъчно налична влага), което я кара да създава по-малко липиди. Естествените липиди са единственото нещо, което може да реши проблемът със сухата кожа.


УПОТРЕБА НА ДЕЗИНФЕКТАНТИ

И ЕКСФОЛИАНТИ

ТОКСИНИ, ХИМИКАЛИ

И ДРАЗНИТЕЛИ

ОБЛЕКЧЕНИЕ ПРИ

ЕКЗЕМА И ПСОРИАЗИС

СУХА

И РАЗДРАЗНЕНА КОЖА

НАПУКАНИ ХОДИЛА

ЧЕСТО МИЕНЕ

НА РЪЦЕ